Navodila za nakup

Izbor blaga

Izdelke si lahko ogledate in izberete v katalogu. Z zaznamki na vrhu izberite območje in nato v levem meniju izberite določeno kategorijo. Med brskanjem se povezave za izbirne kategorije prikažejo na sredini zaslona za boljšo orientacijo. Hkrati se na zaslonu prikažejo dodatne zanimive informacije ali sorodne ponudbe.

Do svojega cilja lahko pridete neposredno z iskanjem določenega niza znakov (tu vedno velja, da manj včasih pomeni več in kratek niz običajno daje boljše rezultate). Iskanje  je vam je vedno na voljo med brskanjem po spletni strani in ni zapleteno s pogovornim oknom - preprosto vnesete svojo poizvedbo in sistem vam samodejno ponudi področja, v katerih se pojavlja veriga, ki jo iščete poiščite številke naročil, ki jih lahko najdete za vsak izdelek - te številke naročil so edinstvene in iskalnik običajno vrne pravilen izdelek, ki ga iščete.

Za izbiro izdelkov in krmarjenje po ponudbi lahko uporabite tudi drevesni meni, ki se prikaže v položaju kazalca miške na levem robu zaslona (če je potrebno po kliku na gumb “Hamburger” v zgornjem levem delu zaslona). Za tiste, ki jim je pri brskanju po spletni trgovini ljubša ta varianta, je na voljo tudi možnost trdnega zasidranja kazalca miške na levi rob zaslona.

Če niste prepričani o kakršnem koli nasvetu, se obrnite na našo telefonsko službo za stranke, ki vam bo z veseljem pomagala pri nabavi.

Dodajte blago v nakupovalni voziček

Izbrano blago se nenehno dodaja v nakupovalni voziček. Ko vstavite blago, vam sistem samodejno ponudi izdelke, povezane s kupljenim izdelkom - to so običajno dodatki, ko dodate izdelek v nakupovalno košarico, lahko nadaljujete z nakupovanjem ali zaključite naročilo; vsebina nakupovalne košarice je vedno na voljo v zgornjem desnem kotu zaslona in od tu lahko kadar koli zaključite svoje naročilo.

Ko dodate blago v nakupovalno košarico, se njegova zaloga preveri v našem informacijskem sistemu in vneseno blago se ob naročilu samodejno rezervira (rezervacija je časovno omejena).

Vsebino nakupovalnega vozička lahko kadar koli spremenite - dodate ali izbrišete artikle - trenutna razpoložljivost blaga se vedno znova preverja.

Pošlji naročilo

Po zaključku naročila vas pomočnik samodejno vodi skozi vse potrebne korake. V pogovornem oknu določi, ali ste že registrirani ali ne; v drugem primeru boste registrirani in nadaljevali s preostalim postopkom naročanja. Asistent samodejno izbere možne načine prevoza glede na skupno težo blaga in ponudi ustrezne oblike plačila. Po oddaji se naročilo avtomatsko prenese v naš informacijski sistem in prejmete elektronsko sporočilo s potrditvijo naročila.  Zapomnite si (zapišite) svoje uporabniško ime in geslo - v prihodnje vam ne bo treba več vnašati svojih podatkov, lahko preverite proces obdelave vašega naročila in nenazadnje bo obdelava naročila z naše strani pospešena .

Nadaljnji koraki – do dejanske dostave blaga – potekajo samodejno – pod nadzorom naših izkušenih sodelavcev. O obdelavi vašega naročila boste obveščeni po elektronski pošti.

Uporaba prednosti elektronskega naročila seveda ni pogoj – blago lahko naročite tudi po telefonu ali osebno.